Direktlänk till inlägg 11 maj 2010

Sveriges idyller.

Av Den hårda vägen - 11 maj 2010 22:43

En helt sedvanlig tisdags kväll för Plutonen's medlemmar skulle man kunna tro, men ack så fel ni har. Eliten bestämde sig för att ta saken i egna händer och bege skutan norrut. Destination: Uppvidinges hjärta. Målet: att bevittna kvällens drabbning i Smålandscupen mellan Öster Dam-Åseda IF.


Banderollen var på plats och fåglarna kvittrade (eller var det skatorna i bland Åsedas anhängare som pratade?) När planen entrades av de fräscha damerna från storstan (i jämförelse med hålor som Åseda iallafall) så visade sig även solen.


Inledningsvis så verkade de flesta ÖIF-spelarna ha gummi (det har ju även vi ibland..) inte minst ledaren utanför plan som verkade ha myror lite överrallt..(chilla då!)


Efter att Eliten visat bönderna hur riktigt läktarkultur ska gå till på klassisk engelsk manér (vart det något box efter?) så kunde damerna tillslut rinna ifrån till hela 2-11. Vi inom Plutonen tar givetvis på oss segern då kvartsamtalet efter debaclet i lördags gav resultat. (Högkvarteret har lärt sig åtminstonde något dåligt som kan generera i något bra i slutändan...)


Man vet aldrig hur, var eller när vi väljer att dyka upp och visa oss..Ingen ska veta någonting om denna mytomspunna och gedigna fraktion!

En sak är dock säker:


När vi kör, då kör vi!


Summa summarum en riktigt skön eftermiddag/kväll i det mörka, men ack så natursköna Småland! Kom till skogen om ni törs!

 

/Eliten aka grabbarna

 

 









 
 
Ingen bild

foggi

27 maj 2010 12:21

varför inga inlägg? skulle vara kul med ett nytt snart! / signerat svanberg

 
Ingen bild

Where Eagles Dare

27 maj 2010 12:51

Skribenterna verkar redan nu tagit semester..Folk har inte tagit sitt ansvar.

Stjärnskribentern har annat att tänka på i nuläget.

Lär skrivas endel i sommar då folk kommer ha allt för mycket fritid.

Det ska också tilläggas att läsarna är och dess respons/reaktioner/aggressioner är en del av bloggen och kanske hela syftet med den rent av(?.
Vi är inte i motiverande att skriva om detta uteblir helt vilket varit fallet de senaste månaderna..

/PLUTONEN

 
Ingen bild

Högkvarteret

27 maj 2010 12:56

Haha någon var jävligt trött när förgående kommentar skrevs.

Gör om, gör rätt!

Skämtåsdo. Händer grejer i sommar såklart.

AVGÅ AVGÅ AVGÅ.. ehhhh... ehh.. öhhhh... Björn?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Den hårda vägen - 22 juli 2011 09:10

Vill bara upplysa er alla om att skaran lever.. Vi kan dock konstatera att ofantliga mängder vatten har runnit under broarna sedan det senaste inlägget..Både på gott och ont.   Vi har egentligen aldrig riktigt förstått oss på det här med att bl...

Av Den hårda vägen - 11 mars 2011 05:39

Ja vi tänker och analysera rätt mycket inom konstellationen. Ibland för mycket från vissas håll.   Men vi har svårt att undgå en del saker..Och vi kan se mönstret!   "Ingen som håller på katelanerna i Barcelona?" eeehh jo.     Tacka v...

Av Den hårda vägen - 7 mars 2011 05:40

Med nedspilld (nedspydd?) nummerlapp och en sjudjävla spurt lyckas den sentimentale Brink försvara fjolårets seger i Vasaloppet..   Inom Plutonen har vi alltid trott på Jögge!   Ett citat som användes för flera årsedan, men som fortfarande hå...

Av Den hårda vägen - 5 mars 2011 09:09


   Detta dagiset ligger i Solna alldeles brevid Råsunda.   Klockrent!         ...

Av Den hårda vägen - 27 februari 2011 11:33

att gårdagens liga var minst sagt överladdad.. att man spelar musik på bäckgatan så hela kvarteret hör det.. att högtalarna torde varit stulna från aulan på den gamla anrika högstadieskolan.. att värden (inga namn nämda) kastade in handduken för...

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards