Alla inlägg under oktober 2010

Av Den hårda vägen - 4 oktober 2010 09:20

Djurgården - AIK 2-1...


     


 

Plutonen var även representerade på Kalla Fakta. Dålig kvalité på videos har sina fördelar kan vi säga..




Gemla fyllde systembolag igår vilket resulterade i att vi våldgästade vår vän under kvällen. Ingen skada skedd hoppas vi, man fyller ju bara 20 en gång i livet tror vi..(eller?)



Vissa av oss får ibland helt befogad kritik då vi anses förseriösa eller överambitiösa det är bra så. Men vi har funnit vår överman..Carl Bildt 17 år:


40 sekunder in i klippet (ja vi måste sluta med att posta Youtube-klipp någon gång)

http://www.youtube.com/watch?v=mA7yxpP02bI


Kort sagt han var inte som andra 17-åringar..




Av Den hårda vägen - 3 oktober 2010 12:44

Eftersom läsarantalet ökat markant senaste tiden känner vi att efterfrågan på inlägg ökar. Vad vi däremot inte känner är vad NI vill läsa om! Ibland känns det som det kan bli lite långrandigt och inget nyskapande i tänkandet. Vi mottar gärna konstruktivkritik om den framförs konkret samt ämnen ni vill att vi ska behandla här på bloggen.


Nu till den obligatoriska helgrapporten. Plutonen har i sedvanlig ordning följt sina helgrutiner. Alla vet vad som gäller och sluter upp efterhand på de olika samlingsplatserna vi brukar vistas och verka på.


Givetvis var delar av oss och bevittnade Öster Dam:s hemmamatch.

Det var snålblåst och vi hade som vanligt klätt oss optimistiskt (läs: vi frös så inåthelvete inledningsvis iallafall) men damernas spel värmde och ur vårt perspektiv (vi håller inuläget på att hitta den optimala åskådarplatsen Gamla därav våra förflyttningar) var det spel mot ett mål matchen igenom. Damerna bärgade återigen en viktig tre poängare och är mer pålitliga än de andra lagen som har kopplingar till oss. Vi lutade oss tillbaka och bara njöt av andra halvlek.


Hemlighetsmakeriet som vi sysslat med verkar spelat ut sin roll.

Detta känns faktiskt skönt. Vi vet vilka som vet och vi vet vilka vi är och vad som förväntas av oss och det räcker :)


Vi har fått upplysningar att även Föredömmet som vi kallar henne under pseudonym här på bloggen har tagit sig tid och iallafall ögat igenom våra smått märkliga inlägg. Vi är oerhört stolta över detta och det är värt att nämnas.




Dacketemplet besöktes även det av medlemmarna. Vi tänker inte beröra det lördagsbesöket då vi inte tror det gynnar.


Återsamling skedde nere hos Basen och den skönaste skaran ur Plutonen var samlad. Alltid bra nivå och vi kan säga att vi alla framkallar skrattsalvor på ett eller annat sätt. Snacka om att komplettera varandra bra!


 Helgen är dock inte slut och den lär ha mer att erbjuda! Fånga dagen!


.:: Laget före jaget ::.



/Plutonen - genom Högkvarteret

Av Den hårda vägen - 1 oktober 2010 08:39

Plutonen har haft interna problem p.g.a ett generationsskifte som nu skulle genomföras och meningen var att de äldre skulle ta ett steg tillbaka.


Men de yngre visar inte sig vara tillräckligt hungriga i kombination med att ryktet om den här tillbörjan tänkt som en spektakelblogg har spridit sig till den konstellation som vi håller högst i nuläget (Öster Dam). Nu är det ingen lek längre grabbar!


Detta gav en ny frisk injektion i våra annars slutkörda kreaktivitetsådror!


Orginalmedlemmarna kände sig heller inte riktigt färdiga och inte tillräckligt nöjda med vad man lyckats åstadkomma under sin korta sejour. Detta har fått oss att tänka över sitautionen.


För det ett faktum att det är först nu som det visas resultat och det ger mersmak och Plutonen kan i skrivande stund anses starkare än någonsin anno September(Mutumba uttryck) 10!



Vi är ju mycket för det här med rykten som ni helt omöjligt kan ha undgått ;)

Men nu trillar vi dit igen!


Det ryktas...

 

  • att luften rensades internt igår och det vara nära att det uppstog handegemäng i Örnnästet..(Eller nej, Högkvarteret hade tränat så då var det lugna gatan hela kvällen..)

  • att Plutonen startat frisör..(Dock inte vinstdrivande, handlar mer om byteshandel..Pengar har inget värde!)

  • att Basen, Fanjunkaren och Tjuren sonderade terrängen under lördagen och konfronterades av representanter från Öster Dam..

 

  • att det kommit till vår kännedom att vi inte längre är så hemliga som vi tror..(Vi får faktiskt medge att vi är saliga över detta :) )

  • att inte för att vi kan det här med mode, men Tjuren, lackskor, rock och truckerkeps känns bara helt fel..



  • att Högkvarteret är som en joker i en kortlek..(Man vet aldrig om han räknas med eller inte)
  • att Ove myser åt sitt traktamente..(Det han inte vet är att vi numera äger firman han jobbar på och där är det ryskaavtalet(kost&logi) som gäller!)

 

Väl mött på Lördag, alla som räknas ska dit!

 

/Eliten - genom Högkvarteret


Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26 27
28
29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards