Alla inlägg den 9 augusti 2010

Av Den hårda vägen - 9 augusti 2010 16:13

Med anledning av gårdagens debacel tänker vi dela med oss av våra tankar av det vi såg samt vad vi tror vad de bakomliggande orsakerna.

Vi gör vår bedömning enbart efter vad vi såg och vi har inte låtit oss påverkas av varken media eller någon annan kommersiell skit.


Innan vi ger er våra reflektioner vill vi påpeka att allt är enbart konstruktiv kritik och vi har inga som helst indikationer på att baktala våra damkrigare.


Gårdagens lag som klev ut på banan såg tillsynes oengagerat och oinspirerat ut vilket vi inte är vana att se. Enkel sagt verkade inställningen vara på dekis vilket annars är det som vi tycker kännetecknar just Öster Dam.


Kanske att segertåget (bortsett från båda mötena mot Stattena) gjort att laget blivit allt för bekväma och spelarna slappnat av aning för mycket?

Egentligen är det aldrig tillåtet att förlora, men ibland kan man konstatera att motståndarna helt enkelt var bättre och man gjorde var som man kunde.

Men under gårdagen kom inte damerna upp i normalkapacitet och laget förtjänade inte att gå segrande ur striden.


Att lokalpressen idag väljer att lägga större fokus på den "intrig/insident" som utspelades igår, än på själva matchen bevisar bara på vilket lågt intellektuell de personerna på lokaltidningen har. Vi vet inte vilka de bakomliggande orsaker till att Sparven byttes ut och gick raka vägen mot omlädningsrummet, men man måste kunna visa känslor och besvikelse dock på rätt sätt.

Att Föredömmet sedan styr upp det hela genom att samla gruppen och säga ett par väl valda ord bevisar bara på vilken enorm kompetens den personen besitter.


Det är inte våran tro, utan vår vetskap att det här inte kommer att förekomma igen.


Inom Plutonen tar vi aldrig lätt på förluster och om så är fallet utreds dem noggrant.


Med hopp om framgångar.


 

Vi vill se Öster Dam!

 

/Grabbarna

 

 

 

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards