Alla inlägg den 13 augusti 2010

Av Den hårda vägen - 13 augusti 2010 11:45

Som alltid när det är dags att starta en ny period i livet tänker vi först utvärdera var och en av medlemmarna i Plutonen och deras sommar.


Självinsikt är något vi förespråkar och vi vill att folk någon gång i livet ska lära känna sig själva. Eller åtminstonde sträva efter det. Men ibland behöver man tala om för människan hur omgivningen betraktar den.


Att hela tiden ha något att arbeta för eller mot torde vara endel av meningen med livet iallafall när du frågar vår filosof Högkvarteret som även har ett svar på vad som är anledningen till att vi inte vet vad som händer efter döden...


..Det är det som är hemligheten med livet..att vi inte vet det menar han. Kanske någon som förstår.


Nu till utvärderingen, vi presentera var och en efter kronologiskordning baserad efter ålder.


Basen

Vår allas fader och han som håller ihop det hela. Utan honom hade inte Plutonen varit att räkna med. Trots arbetsläger under sommaren har han anpassat sig efter den yrkesroll som är bäst för var och en. Hans lägenhet som i folkmun kallas för fritidsgården utgör som namnet basen för grupperingen. Tänk om folk kunde visa sin uppskattning tillbaka..


Högkvarteret

Ja var ska vi börja? Att man var tvungen att halft hugga av benet på den mannen för att han skulle komma till insikt är även för oss överraskande. Aldrig har han varit så lugn och harmonisk (har större mirakel skett?) Han har vägrat vika ner sig och säger sig aldrig mått bättre. Trots fysiskstatus likt en krigsskadad kongoveteran håller han en stadig vikt runt 70 pannor..rodd-VM nästa!

Ingen får dock riktigt grepp om den här personen och han förblir ett mysterium även för oss tillsvidare..


Ove

Byggarbob var långt nere ett tag. Arbetandes själv i 30 graders värme dagarna i ända och ett krånglade knä sänker även den bästa. Ove pallade sig trots detta upp kvällsträningarna och deltog i den militäraträningen. Klubbytet verkar även det gjort susen och Ove verkar på gång inför hösten..


Fanjunkaren

Kontakt samt länk för Plutonen. Har skött sitt arbete exemplariskt. Styrt upp fester som folk inte kunde drömma om. Viktig kugge samt banbrytare!

Har varit otursförföljd i kombination med osämja i förtroendet.

Plutonen tror att det som skett var den enda rätta utvägen.

Det har i Eliten´s regi styrts en resa som kommer att bevittna kvällens match med Fanjunkaren som förhoppningsvis huvudaktör..


Tjuren

Den ljusa gorillan tillika träningsmaskinen har den här sommaren fått känna på det tunga livet. Turbulenta rundor kring idrotten, psykpatienter och problem på tjejfronten verkade sätta käppar i hjulet för vår kommandosoldat.

Men Tjuren verkade ge sig! Tillsammans med sina äldre anförare bet han ihop och tränade på för att en dag kunna säga sig tillhöra toppskiktet i sin klubb.

I skrivandestund är detta realitet och Tjuren är mer målmedveten än någonsin..


Vi är övertygande om att med den inställningen våra medlemmar har så är det bara en tidsfråga innan var och en är Herren på täppan inom respektive idrott/organisation.


Det är åtminstonde vår förhoppning.


/Plutonen genom redaktören

Presentation

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards